Incasso

  De betaling van de Microsoft Online diensten zoals Microsoft Azure en Office 365 kan op rekening plaatsvinden middels een automatische incasso.

  Met dit formulier machtigt u Optimum ICT B.V. tot het automatisch incasseren van de verstuurde facturen met betrekking tot de periodieke kosten van o.a. de door u afgenomen Microsoft Online diensten.

  Bij Microsoft abonnementen wordt per maart 2022 standaard gewerkt met een zgn. jaarmodel. U legt zich vast om de service voor een heel jaar of meerdere jaren te kopen, voor het aantal gebruikers wat u op dit moment nodig heeft. Maandelijks wordt een deel van de kosten bij u in rekening gebracht.

  Als u meer licenties nodig heeft, kunt u meer licenties kopen. U kunt echter pas licenties verwijderen, en zo uw maandelijkse betalingen verlagen, als het tijd is uw contract voor het jaarmodel/abonnement met vaste termijn te verlengen.

  U kunt ook voor een maandelijks variabel contract kiezen, dan zijn de licentieprijzen ca. 20% hoger. Heeft u een voortdurend wisselend aantal medewerkers, dan kan het interessant zijn om voor een variabel contract te kiezen.

  Vul hieronder s.v.p. uw bedrijfsgegevens in:

  Bedrijfsnaam (*)

  Contactpersoon (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Plaats (*)

  Land (*)

  IBAN (*)

  BIC (*)

  E-mail adres, wordt tevens gebruikt voor facturering (*)

  Opmerkingen

  Met dit formulier machtigt u Optimum ICT B.V. tot het automatisch incasseren van de verstuurde facturen met betrekking tot de periodieke kosten van o.a. de door u afgenomen Microsoft Online diensten. Deze automatische incasso wordt van kracht met de ondertekening van dit formulier door de tekenbevoegde.

  Dit automatische incasso formulier maakt, na akkoord, deel uit van de overeenkomst(en) tussen u als klant en Optimum ICT B.V. voor de door u als klant afgenomen diensten. Door ondertekening verklaart u dat:
  – U bevoegd bent de overeenkomst inzake de aangevraagde diensten namens het bedrijf aan te gaan
  – U akkoord gaat met de Algemene Leveringsvoorwaarden van Optimum ICT en de Microsoft Cloud Overeenkomst
  – De ingevoerde gegevens op dit formulier correct zijn

  Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Uw naam (*)