Beveiliging

Microsoft 365 en Azure

Het online Microsoft platform biedt een scala aan opties voor controle en bewaking van de beveiliging. Wij helpen u om te bepalen welke mogelijkheden toegepast zullen worden, in lijn met de eisen en wensen van uw organisatie. Periodiek worden de genomen maatregelen geëvalueerd en aangescherpt. Hiermee borgen we de continuïteit en minimaliseren we dat de kans op verlies en onbedoeld lekken van bedrijfsinformatie.

Veilige toegang tot internet

Uw medewerkers en bezoekers wilt u graag veilig verbinden met het internet. Dit vergt zowel voor draadloze als vaste netwerken professionele apparatuur en voortdurend beheer. Met de draadloze oplossingen die we toepassen heeft u in het hele kantoor een snelle verbinding. Voor uw gasten realiseren we een gescheiden toegang, om de risico’s van vreemde apparaten in uw netwerk te beperken. Wanneer u nog eigen (lokale) servers heeft zorgen we dat thuiswerkers zorgeloos en veilig toegang krijgen.

De moderne firewalls die Optimum ICT toepast, bieden realtime bescherming tegen aanvallen en ongewenst verkeer in uw netwerk.

 

Werkplekbeveiliging

Uw medewerkers zijn voor hun werk afhankelijk van een vaste computer, laptop, smartphone of tablet. Omdat op deze apparaten bedrijfsgegevens worden opgeslagen, monitoren we deze 24/7 op mogelijke virussen en ongewenste activiteit. Omdat incidenten direct in beeld zijn, kunnen we snel reageren.

Wij zorgen dat uw informatie veilig is, ook bij verlies of diefstal van een apparaat.